Yasemin
1986 İstanbul doğumlu.Grubun en
küçük üyesi.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel
Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale
bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet
Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.3
yıl boyunca AKM gençlik Balesi'nde görev aldı.San ve
tiyatro dersleri alan Yasemin çok sayıda da reklam
jingle'ları seslendirdi.
1-En sevdiği renk:Mor
2-Tuttuğu takım:Fenerbahçe
3-Yasemin'in en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.
4-YASEMİNin lakabı:
Arabacı...Yasemin'in en büyük merakı arabalar...Yemeyip içmeyip araba dergileri satın alıyor,arabadan hiç anlamayan arkadaşlarına arabalarla ilgili şeyler anlatarak kafa patlatıyormuş...
5-En çok görmek istediği ülke:Hawai
6-Balıklı her şeyi seviyor.
7-Yasemin'e "Hiç reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildimde reddettim de." cevabını alıyoruz.
8-ALATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI ELİNİZDE OLSA NE DİLERDİNİZ?
YASEMİN:
1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim.
2-Bütün herkesin sağlıklı olmasını dilerdim.
3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim.
9-Doğum günü:21 Eylül 1986
10-Bugüne kadar sana yapılan en güzel doğum günü sürprizi neydi?
İzmir'de Sezen Aksu konseri vardı,biz de 6-7 kız birlikte konsere İzmir'e gidip otelde kaldık.Üzerimizdeki tişörlere sizi çok özledik diye parça parça yazdırıp Sezen Aksunun yanına gittik.Ama sırayı şaşırıp yalnış durmuşuz.sezen bize "Ne yazadığınızı anlayamadım" dedi ve bizi sahneye davet etti,birlikte şarkı söyledik.Sahnede birden "İyi ki doğdun Yasemin"dediler.Çok şaşırdım,hiç beklemiyordum.Bu çok güzel bir doğum günüydü benim için...
1986 İstanbul doğumlu.Grubun en
küçük üyesi.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel
Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale
bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet
Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.3
yıl boyunca AKM gençlik Balesi'nde görev aldı.San ve
tiyatro dersleri alan Yasemin çok sayıda da reklam
jingle'ları seslendirdi.
1-En sevdiği renk:Mor
2-Tuttuğu takım:Fenerbahçe
3-Yasemin'in en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.
4-YASEMİNin lakabı:
Arabacı...Yasemin'in en büyük merakı arabalar...Yemeyip içmeyip araba dergileri satın alıyor,arabadan hiç anlamayan arkadaşlarına arabalarla ilgili şeyler anlatarak kafa patlatıyormuş...
5-En çok görmek istediği ülke:Hawai
6-Balıklı her şeyi seviyor.
7-Yasemin'e "Hiç reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildimde reddettim de." cevabını alıyoruz.
8-ALATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI ELİNİZDE OLSA NE DİLERDİNİZ?
YASEMİN:
1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim.
2-Bütün herkesin sağlıklı olmasını dilerdim.
3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim.
9-Doğum günü:21 Eylül 1986
10-Bugüne kadar sana yapılan en güzel doğum günü sürprizi neydi?
İzmir'de Sezen Aksu konseri vardı,biz de 6-7 kız birlikte konsere İzmir'e gidip otelde kaldık.Üzerimizdeki tişörlere sizi çok özledik diye parça parça yazdırıp Sezen Aksunun yanına gittik.Ama sırayı şaşırıp yalnış durmuşuz.sezen bize "Ne yazadığınızı anlayamadım" dedi ve bizi sahneye davet etti,birlikte şarkı söyledik.Sahnede birden "İyi ki doğdun Yasemin"dediler.Çok şaşırdım,hiç beklemiyordum.Bu çok güzel bir doğum günüydü benim için...