Grup Hepsi Fanatikleri
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fanatikleri

SÜPER HEPSİCİLER FAN FORUMU

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

---___Yasemin Hakkında---___

+5
gruphepsi_sinem
eren_kolik
gruphepsi_kübra
cemre_sümeyye
ADMİN
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1---___Yasemin Hakkında---___ Empty ---___Yasemin Hakkında---___ Paz Ağus. 05, 2007 10:00 pm

ADMİN

ADMİN
α∂мιη
α∂мιη

Yasemin
1986 İstanbul doğumlu.Grubun en
küçük üyesi.Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Güzel
Sanatlar üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale
bölümünde bitirdi. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet
Konservatuarı Bale bölümünde öğrenimini sürdürüyor.3
yıl boyunca AKM gençlik Balesi'nde görev aldı.San ve
tiyatro dersleri alan Yasemin çok sayıda da reklam
jingle'ları seslendirdi.

1-En sevdiği renk:Mor
2-Tuttuğu takım:Fenerbahçe
3-Yasemin'in en büyük hayali annesine müstakil bir ev almakmış ayrıca anneannesiyle uğraşmayıda çok seviyormuş birde yasemin ilaç hastasıymış en ufak bi olayda hemen ilaç içermiş ayrıca yasemin arabalardan çok hoşlanırmış.
4-YASEMİNin lakabı:
Arabacı...Yasemin'in en büyük merakı arabalar...Yemeyip içmeyip araba dergileri satın alıyor,arabadan hiç anlamayan arkadaşlarına arabalarla ilgili şeyler anlatarak kafa patlatıyormuş...
5-En çok görmek istediği ülke:Hawai
6-Balıklı her şeyi seviyor.
7-Yasemin'e "Hiç reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildimde reddettim de." cevabını alıyoruz.
8-ALATTİN'İN SİHİRLİ LAMBASI ELİNİZDE OLSA NE DİLERDİNİZ?
YASEMİN:
1-Savaşların tamamen bitmesini dilerdim.
2-Bütün herkesin sağlıklı olmasını dilerdim.
3-Ayrılıkların olmamasını dilerdim.
9-Doğum günü:21 Eylül 1986
10-Bugüne kadar sana yapılan en güzel doğum günü sürprizi neydi?

İzmir'de Sezen Aksu konseri vardı,biz de 6-7 kız birlikte konsere İzmir'e gidip otelde kaldık.Üzerimizdeki tişörlere sizi çok özledik diye parça parça yazdırıp Sezen Aksunun yanına gittik.Ama sırayı şaşırıp yalnış durmuşuz.sezen bize "Ne yazadığınızı anlayamadım" dedi ve bizi sahneye davet etti,birlikte şarkı söyledik.Sahnede birden "İyi ki doğdun Yasemin"dediler.Çok şaşırdım,hiç beklemiyordum.Bu çok güzel bir doğum günüydü benim için...

https://gruphepsifanatikleri.catsboard.com

2---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Ptsi Ağus. 06, 2007 1:45 pm

cemre_sümeyye

cemre_sümeyye
Admin
Admin

bilgiler için saol Very Happy

3---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Ptsi Ağus. 06, 2007 10:17 pm

gruphepsi_kübra

gruphepsi_kübra
ѕüρєя мσ∂
ѕüρєя мσ∂

paylaşım için saol jnmjım

4---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Çarş. Ağus. 08, 2007 2:54 pm

eren_kolik

eren_kolik
gяυρ нєρѕι üуєѕι
gяυρ нєρѕι üуєѕι

hakkaten saol

http://www.winxclubasiklari.nicetopic.net

5---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Perş. Ağus. 09, 2007 12:20 am

gruphepsi_sinem

gruphepsi_sinem
мσ∂єяαтσя
мσ∂єяαтσя

saol paylaşım için Wink

6---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Perş. Ağus. 09, 2007 10:10 am

eren_kolik

eren_kolik
gяυρ нєρѕι üуєѕι
gяυρ нєρѕι üуєѕι

birde yasemin bir kola kolik mi neredeyse sabah kahvaltısında bile kola içiyormuş

http://www.winxclubasiklari.nicetopic.net

7---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Perş. Ağus. 09, 2007 10:34 am

cemre_sümeyye

cemre_sümeyye
Admin
Admin

bnde sabah içerim bazen Very Happy

8---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Perş. Ağus. 09, 2007 10:51 am

::yosh::

::yosh::
üує
üує

bilgi için çok tşk yosh yi çok sewiorum

9---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Salı Ağus. 28, 2007 10:03 pm

---||_(ŞERİFE)_||---

---||_(ŞERİFE)_||---
мσ∂ α∂αуı
мσ∂ α∂αуı

teşekkürler

http://hepsiler.forumup.com

10---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Perş. Şub. 21, 2008 7:35 pm

**GüçHinÇHy**

**GüçHinÇHy**
gяυρ нєρѕι üуєѕι
gяυρ нєρѕι üуєѕι

çok saol bitanem Very Happy Very Happy

11---___Yasemin Hakkında---___ Empty Geri: ---___Yasemin Hakkında---___ Cuma Mart 14, 2008 11:28 am

eren_qolik

eren_qolik
gяυρ нєρѕι üуєѕι
gяυρ нєρѕι üуєѕι

çok tşk

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]